future-talent.nl

SPELER PERFORMANCE.

Minuten

WAT WE GAAN DOEN:

 

Techniek is de basis van voetballen. Dit dient elk speler onder controle te krijgen. De baas zijn over de bal is hier van groot belang, waardoor voetballen makkelijker word voor de spelers.
FTA leer de voetballer de volgende basistechnieken: passen/trappen, balvaardigheid, schijn/ passeerbewegingen, coördinatie en voetenwerk, balcontrole en koppen, scoren, aanname en Wiel Coerver technieken.

Tijdens een voetbalwedstrijd krijgt de voetballer veel te maken met fysieke duels, als speler moet je ervoor zorgen dat je deze duels wint. Om met alle weerstanden binnen het voetbal om te kunnen gaan moet je als speler fysiek in orde zijn. Het trainen op snelheid, voetenwerk, handelingssnelheid en algehele fysieke conditie is van groot belang. FTA zorgt ervoor dat de spelers hiermee om kunnen gaan en de fysieke duels kunnen vermijden of winnen.

Één van de belangrijke kwaliteiten van een speler is zijn/haar mentaliteit Hoe gaan spelers om met successen en tegenslagen? Als het bij een oefening niet lukt? Gaat hij door en probeert de oefening toch aan te leren of stopt hij? Hoeveel heeft de speler over om zijn/haar doel te bereiken? Tijdens de trainingen zal FTA de spelers motiveren, stimuleren en helpen om iedereen mentaal sterk te maken. Het is belangrijk dat de spelers hiervan hebben geleerd en dit tijdens de trainingen of wedstrijden uitvoert.

1 – 1 TRAINING

Loop Performance

FTA TRAINEN OP MAAT

OVERIGE ACTIVITEITEN

KEEPERSTRAINER

SPELER PERFORMANCE

1 – 1 TRAINING

Loop Performance

KEEPERSTRAINER

FTA TRAINEN OP MAAT

OVERIGE ACTIVITEITEN

SPELER PERFORMANCE